Client:
Seacliff Surf Life Saving Club
Location:
Seacliff, South Australia
Features:
Kiosk; Gym; Toilet and storage areas; Dining area to cater for up to 200 people and new commercial kitchen. Meeting spaces and multi-purpose rooms.

Located at the southern end of the Esplanade on the Seacliff foreshore, this iconic project has one of the most picturesque views in Adelaide. The angled roof and large first-floor outdoor balcony gives unobstructed views of the coast line.

The ground-floor upgrade includes a new kiosk, gym, toilets and storage areas, while the first-floor creates the ultimate dining experience with a new commercial kitchen and dining area that caters for up to 200 people. The first-floor features a large balcony, with adjacent multipurpose meeting spaces divided by operable walls that allow for future flexibility.